Tüm etkileyici pazarlama verileriniz, Hepsi bir yerde

Can’t see the form? Click here

Kullananlar ve güvenenler:
5/5

“Standart taşıyıcı Humanz… Yeni özellikler olmasa da eşsiz bir kullanıcı deneyimi için çıtayı herkes için yeniden yükselttiler.”

Bir Üst Seviyede Influencer
Kampanya Yönetimi

İçerik Üreticilere
Daha İyi Özetler Gönderin

İçerik üreticilerin işletmenize içgörü, içerik, tanıtım veya satış getirmesi için ayrıntılı ancak net teklifler ve talimatlar.

Marka Güvenliği İçin
İçerikleri İnceleyin

İçerik üreticilerin yayınlamayı planladığı içeriği ve görüneceği bağlamı görüntülemek için basit geri bildirim ve onay sistemi

Gerçek Zamanlı Olarak
Sonuçları Ölçün

IAB standartlarına göre canlı ve doğru erişim, görüntüleme, etkileşim, trafik ve dönüştürme sayıları.

Hızlı İçerik Üretici
Sözleşmeleri ve Ödemeleri

Gecikmeleri, dolandırıcılığı, vergi sorunlarını önlemek ve içerik üretici memnuniyetini ve sadakatini en üst düzeye çıkarmak için tüm iş ortağı sözleşmelerini ve ödemelerini eksiksiz bir denetim iziyle otomatikleştirin.

Tüm İletişimleri Tek Bir Yerde Düzenli Tutun

Humanz içindeki içerik üreticilerinden, ajanslardan ve müşterilerden gelen soruları, geri bildirimleri ve onayları hiç takılmadan yönetin.

Kendi Öngörülerinizi ve
Karşılaştırma Ölçütlerinizi Oluşturun

Tüm geçmiş kampanyaları ve bireysel içerik üretici performansını pazar karşılaştırma ölçütlerine göre izleyin veya kendi ölçütlerinizi oluşturmak için raporları birleştirin. 

“We continue our influencer marketing process with the most accurate audiences in every channel with Humanz, Which provides what is sought to our needs in an agile manner based on data.”

Ayse Nur Daggecan

Marketing Manager | L’Oreal Turkey

Can’t see the form? Click here

Can’t see the form? Click here